Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Зварювальні апарати Тех.АС для інтенсивних робіт

Зварювальні апарати Тех.АС для інтенсивних робіт

Серед широко представленої лінійки зварювального обладнання торгівельної марки Тех.АС виділяються апарати інверторного типу Тех.АС ТА-00-010, Тех.АС ТА-00-011, Тех.АС ТА-00-010К і Тех.АС ТА-00-011К.

Дані зварювальні інвертора призначені для інтенсивної експлуатації. В більшості випадків ці зварювальні апарати застосовуються у виробничих цілях, де важливим чинником є надійність використовуваного обладнання, тривалість проведення зварювальних робіт і ряду інших чинників. При цьому використання даних зварювальних апаратів в побутових умовах не є рідкістю, оскільки, купуючи інвертор для дома, користувач хоче отримати надійний, якісний зварювальний апарат який буде виконувати зварювальні роботи різної складності.

При розробці зварювальних інверторів Тех.АС ТА-00-010, Тех.АС ТА-00-010К, Тех.АС ТА-00-011 і Тех.АС ТА-00-011К були застосовані передові технології, які дозволили поліпшити основні характеристики, максимально оптимізувати процеси плати управління. Дані моделі серед інших відрізняються якіснішими компонентами, аксесуарами, а також наявністю дроселя.

Переваги зварювальних апаратів Тех.АС для інтенсивного використання

  • Основна плата виготовлена з товстого склотекстоліту, що гарантує підвищену механічну жорсткість зварювальному апарату.
  • Багатошарове покриття лаком надійно захищає елементи від дії довкілля.
  • Не маловажним є захист місць з високим потенціалом. Такі місця покриваються компаундом, що забезпечує надійний захист силових вузлів.
  • Встановлені на основну плату транзистори, конденсатори, дросель і інші компоненти високої якості, дозволили підвищити в зварювальних апаратах робочий цикл до 80%.
  • Для кращого контролю за виставленим струмом в зварювальних апаратах доданий електронний дисплей, за допомогою якого оператор у будь-який момент зможе побачити виставлене значення зварювального струму.
  • При виконанні тривалих зварювальних робіт важливим є встановлене байонетне з'єднання. У даній лінійці встановлюються байонети формату 35-50. Використаний формат байонет 35-50 забезпечує велику площу контактів. Основне його призначення полягає у використанні високих струмів в зварювальних апаратах.

Дросель

Для досягнення кращого зварювального результату в моделях Тех.АС ТА-00-010, ТА-00-010К, ТА-00-011, ТА-00-011К встановлюється дросель. Встановлений дросель впливає на можливість використання довгих зварювальних кабелів, на розжиг дуги, на якість отримуваного шва. Із застосуванням дроселя зварний шов виходить якіснішим, з мінімальною кількістю порожнеч (пористий). Такий зварний шов витримує велике навантаження на розрив, завдяки тому, що метал проварюється глибше, зменшуючи вірогідність появи тріщин і руйнувань в області зварного шва.

Система охолоджування

Окремо варто відзначити систему вентиляції в зварювальних апаратах Тех.АС ТА-00-010, ТА-00-011, ТА-00-010К і ТА-00-011К. Добре обдування внутрішніх компонентів, які нагріваються під час зварювального процесу дуже важливий, оскільки перевищення температурних норм спричиняє за собою вихід з ладу встановлених деталей. Щоб уникнути передчасного перегріву зварювального апарату були встановлені на корпусі додаткові вентиляційні грати. Таким чином, потік повітря поступає в більшому об'ємі, не встигаючи нагріватися при проходженні через апарат. Завдяки цьому система обдування (охолоджування) зварювального апарату так само впливає на збільшення робочого циклу.

Основні характеристики зварювальних апаратів інверторного типу Тех.АС:

  • Повноцінно виконують зварювальні роботи від живлячої мережі в діапазоні від 140В до 250В.
  • Зварювальні інвертора ТА-00-010 і ТА-00-010К виконують роботу електродами діаметром від 1.6мм до 4мм.
  • Зварювальні інвертора ТА-00-011 і ТА-00-011К виконують роботу електродами діаметром від 1.6мм до 5мм.
  • Струм в моделях ТА-00-010 і ТА-00-010К регулюється в діапазоні від 20 до 250А.
  • Струм в моделях ТА-00-011 і ТА-00-011К регулюється в діапазоні від 20 до 300А.
  • Для збільшення комфорту виконання зварювальних робіт комплектуються інвертори кабелями завдовжки 3м.
  • Надійне з'єднання забезпечує байонетна контактна група 35-50.
  • Робочий цикл зварювальних інверторів складає 80%.
  • Встановлений фізичний дросель.
  • Моделі ТА-00-010К і ТА-00-011К комплектується кейсом.

Купуючи зварювальні інвертори Тех.АС ТА-00-010, Тех.АС ТА-00-010К, Тех.АС ТА-00-011 або Тех.АС ТА-00-011К, покупець отримує надійний зварювальний апарат з високим показником робочого циклу, який призначений для інтенсивного режиму експлуатації при підключенні до різних живлячих мереж від 140В до 250В. Гарантійний термін на зварювальні апарати інверторного типу складає 3 роки.

 

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні