Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Акумуляторні шурупокрути Тех.АС

Акумуляторні шурупокрути Тех.АС

Завдяки стрімкому розвитку технологій у напрямі акумуляторного інструменту, компанією Тех.АС щорік проводиться удосконалення існуючого модельного ряду, і виробництво нових моделей акумуляторних шурупокрутів. Представлені моделі торгівельної марки Тех.АС мають великий набір корисних функцій і високі робочі характеристики.

Для збільшення обертаючого моменту в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС встановлюється двошвидкісний планетарний редуктор (виключення акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-151).

Двошвидкісний планетарний редуктор

Двошвидкісний планетарний редуктор спроектований так, щоб при зміні швидкісних режимів перемикач не ставав в середнє положення. Встановлені металеві шестерні призначені витримувати тривале навантаження передаючи максимальний обертаючий момент на патрон. Для зниження ваги, корпус планетарного редуктора виконаний із спеціального пластика. Завдяки використанню такої конструкції редуктор не схильний до передчасного механічного зносу.

Двигун

Для забезпечення кращих робочих характеристик в акумуляторному шурупокруті Тех.АС встановлюється лише якісний електромотор від перевірених виробників. Встановлений електромотор в парі з двошвидкісним планетарним редуктором розвиває високий обертаючий момент, дозволяючи виконувати складні роботи по закручуванню метизів і свердлінню різних матеріалів.

  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-162 комплектується електромотором 12В і двошвидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент 22 Н/м.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-170 комплектується електромотором 18В і двошвидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент 25 Н/м.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-172 комплектується електромотором 18В і двошвидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент, 27 Н/м.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-173 комплектується електромотором 14,4В і двошвидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент 25 Н/м.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-174 комплектується електромотором 12В і двошвидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент 23 Н/м.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-151 комплектується електромотором 18В і одно швидкісним планетарним редуктором, що дозволило розвинути обертаючий момент 22 Н/м.

Регулювання обертаючого моменту

Регулювання обертаючого моменту в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС здійснюється за рахунок встановленої муфти. Муфта обмеження обертаючого моменту одна з важливих частин в шурупокруті. Сама система регулювання зусилля є пластиковим кільцем, яке розташоване за патроном. На корпусі кільця нанесені розмітки, що відображують величину зусилля, а на корпусі шурупокрута розташована стрілка. Виставивши стрілку напроти певного числа, задається максимальне зусилля, яке може розвинути інструмент. Після досягнення цього значення спрацьовує муфта і включається трищітка. Вал прокручується в холосту, а патрон не обертається. Окрім даної функції в шурупокрутах встановлюється режим свердління. Виставляючи на відмітці «свердління» відбувається відключення муфти і шурупокрут виконує обертання з максимальним зусиллям.

Кількість режимів в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС:

  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-151 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 16 + режим свердління.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-162 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 18 + режим свердління.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-170 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 18 + режим свердління.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-172 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 21 + режим свердління.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-173 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 21 + режим свердління.
  • Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-174 укомплектований трищіткою з кількістю регулювання обертаючого моменту 21 + режим свердління.

Рівні для точного виконання робіт в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС

Для виконання точних робіт в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС на корпусі розміщені рівні, за допомогою яких користувач може виконувати точні вертикальні і горизонтальні роботи. Акумуляторний шурупокрут Тех.АС ТА-01-151 укомплектований горизонтальним рівнем. Двома рівнями, горизонтальним і вертикальним, укомплектовані моделі: Тех.АС ТА-01-172, Тех.АС ТА-01-173 та Тех.АС ТА-01-174.

LED підсвічування в акумуляторних шурупокрутах Тех.АС

Для забезпечення комфортного виконання робіт з малим рівнем освітлення встановлено LED підсвічування радіусу. Підсвічування радіусу не лише освітлює монтажну область, але і освітлює об'єкти перед шурупокрутом, дозволяючи повною мірою бачити робочу зону. LED підсвічування радіусу встановлюється в моделях: Тех.АС ТА-01-172, Тех.АС ТА-01-173 та Тех.АС ТА-01-174.

У акумуляторних шурупокрутах Тех.АС так само встановлюється точкове LED підсвічування. Точкове підсвічування направлене освітлювати саму зону виконуваної роботи і найближчі об'єкти. Даний тип LED підсвічування встановлюється в моделях: Тех.АС ТА-01-151, Тех.АС ТА-01-170 та Тех.АС ТА-01-162.

Індикатор заряду батареї

У акумуляторних шурупокрутах Тех.АС встановлюється система контролю за залишковим зарядом використовуваного акумулятора. Дана функція дуже корисна під час виконання тривалих робіт. Оператор може завчасно планувати зарядку акумулятора, щоб уникнути простоїв в роботі. Ця функція реалізована в акумуляторних шурупокрутах: Тех.АС ТА-01-170, Тех.АС ТА-01-172, Тех.АС ТА-01-173 та Тех.АС ТА-01-174.

Додаткові переваги акумуляторних шурупокрутів Тех.АС

Модель акумуляторного шуруповерта Тех.АС ТА-01-162 володіє високою ергономічністю, оскільки акумулятор розміщується усередині рукоятки, дозволяючи комфортніше виконувати роботи у важкодоступних місцях. Так само в моделі ТА-01-162 встановлена функція блокування шпинделя, що дозволяє робити фізичне докручування без механічного зносу для редуктора і електромотора.

Для комфортного зберігання і транспортування акумуляторні шурупокрути Тех.АС укомплектовані кейсом. У кейсі передбачені відсіки для додаткових аксесуарів і оснащень. Для збільшення надійності і цілісності інструменту, кейс виготовляється з протиударного пластика.

Придбати акумуляторний шурупокрут Тех.АС в інтернет-магазині tex-ас.com.ua

Купуючи акумуляторний шурупокрут Тех.АС у фірмовому інтернеті-магазині tex-ас.com.ua клієнт гарантовано отримує:

  • Повноцінну консультацію кваліфікованих фахівців Call-центру.
  • Оперативний гарантійний супровід придбаного товару.
  • Безкоштовну доставку по всій Україні.

Офіційний інтернет-магазин tex-ас.com.ua – ми ради кожному клієнтові!

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні