Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Електричний дриль Тех.АС ТА-01-210

Електричний дриль Тех.АС ТА-01-210

Асортимент представлених електричних дрилів торгівельної марки Тех.АС постійно розширюється. Відбувається удосконалення існуючого модельного ряду, і розробляються нові моделі із застосуванням сучасних технологій.

Завдяки плідній роботі інженерного відділу компанії Тех.АС, в 2018 році був представлений на ринку України новий ударний електричний дриль Тех.АС ТА-01-210. Дана модель призначена для виконання інтенсивних робіт по свердлінню і бурінню отворів в будівельних матеріалах.

Двигун електричного дриля Тех.АС ТА-01-210

Ударний дриль Тех.АС ТА-01-210 комплектується високо обертальним електромотором потужністю 1000Вт. Висока потужність досягається завдяки використанню мідної обмотки. Мідна обмотка володіє високою провідністю і меншим опором, відповідно високою тепловіддачею і меншою мірою нагрівання. Завдяки відмітним властивостям електромотор із застосуванням мідної обмотки володіє меншими габаритами, дозволяючи сконструювати електроінструмент невеликих розмірів при збереженні високої потужності. Для збільшення механічних захисних показників обмотка покривається ізоляційним шаром лаку, і декількома шарами захисного лаку. Багатошарове лакування захищає обмотку від розшарування і знижує вірогідність механічного пошкодження від дрібних часток, що потрапляють всередину електромотора.

Корпус електричного дриля Тех.АС ТА-01-210

Для поліпшення такого показника як механічна стійкість, корпус ударного дриля Тех.АС ТА-01-210 виготовляється із спеціальних полімерів, що володіють високими протиударними властивостями. Ударний механізм дриля розташований в металевому корпусі виготовлений з алюмінієвого сплаву. Використання металевої частини корпусу редуктора дозволило підвищити такі показники як тепловіддача, і стійкість до механічного пошкодження. Окрім цього, фрезерування внутрішньої частини корпусу редуктора дозволило точно розташувати рухомі компоненти з мінімальним відступом, що значно знижує вірогідність люфта і вільної вібрації усередині посадочних місць.

Система управління електричного дриля Тех.АС ТА-01-210

Система управління ударного дриля Тех.АС ТА-01-210 реалізована в звичному для користувачів форматі. Даний формат управління інструментом дозволяє користувачеві змінювати напрям обертання патрона, не зупиняючи робочий процес, а при необхідності перевести електричний дриль в режим постійної роботи. За допомогою кнопки пуску підвищеного ресурсу користувач регулює кількість обертів холостого ходу від 0 до 3000 об/хв, підбираючи оптимальну кількість обертів для виконання сервільних і бурильних робіт в різних матеріалах.

Придбати електричний дриль в інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Завдяки використанню сучасних технологій і високоякісних компонентів ударний дриль Тех.АС ТА-01-210 користується попитом серед користувачів, для яких важливі такі показники як невеликі габарити і вага. Також важливими показниками будуть висока продуктивність і зусилля, з яким дриль виконує роботи по свердлінню і бурінню різних будівельних матеріалів. Придбати електродриль Тех.АС ТА-01-210 можна у фірмовому інтернет-магазині tex-ас.com.ua.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні