Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Електрична ланцюгова пила Тех.АС ТА-03-232

Електрична ланцюгова пила Тех.АС ТА-03-232

Електрична ланцюгова пила Тех.АС ТА-03-232 призначена для виконання інтенсивних робіт, пов\'язаних з подовжніми і поперечними розпилами у деревині.

Володіючи високою потужністю електромотора, електропила Тех.АС ТА-03-232 має попит серед власників приватних будинків і присадибних ділянок. За допомогою електричної ланцюгової пили користувач легко проведе розпилювання деревини великого об'єму різного діаметру, а також зможе зробити підрізування дерев і очищення крони.

Для збільшення комфорту під час експлуатації електропили Тех.АС ТА-03-232 двигун розташований подовжньо. Подовжнє розташування електромотора робить корпус пили компактнішим, що дозволяє робити розпилювання деревини у важкодоступних місцях.

Захист оператора

Електрична ланцюгова пила Тех.АС ТА-03-232 оснащується всіма необхідними системами захисту користувача, запобігаючи вірогідності непередбачених ситуацій в мить, коли відбувається заклинювання ланцюга або попадання ланцюга на тверді ділянки деревини.

  • Механічне гальмо ланцюга.

Реалізовано механічне гальмо за допомогою переднього щитка. Коли кінчик шини потрапляє на ділянку з твердою деревиною або на чужорідний матеріал, такий як цвях, відбувається віддача пили. Під час віддачі користувач мимоволі натискує на передній щиток, що приводить до моментальної зупинки ланцюга, що обертається.

  • Електронне гальмо ланцюга.

Функція електронного гальма дозволяє у момент відпускання кнопки пуску робити швидку зупинку ланцюга. Завдяки цій нескладній і корисній функції значно підвищується рівень безпеки користувача.

  • Автоматичний запобіжник блокування ланцюга.

Коли відбувається затиск ланцюга або шини під час розпилювання деревини, спрацьовує автоматичний запобіжник. Під час включення запобіжника рух ланцюга припиняється, паралельно відключається живлення, що подається, на електромотор, Дана функція впливає не лише на безпеку користувача, а і в значній мірі запобігає передчасному зносу електромотора.

Додаткові функції

Встановлені додаткові функції в електричній ланцюговій пилі Тех.АС ТА-03-232 впливають на комфорт виконання робіт і легкість обслуговування інструменту. Завдяки цим функціям користувач економить час і зусилля, що витрачається на роботу з електропилою.

  • Плавний пуск.

Дана функція забезпечує м'яке наростання пускового струму при натисненні кнопки. Це виключає підвищення навантаження на двигун у момент старту. Електромотор поступово набирає оберти, що позитивно впливає на тривалість його робочого ресурсу. Завдяки поступовому збільшенню кількості обертів не відбувається надлишковий знос шестерні в частині редуктора.

  • Індикація напруги в живлячій мережі.

При підключенні електропили до мережі спалахує індикатор напруги. Коли електропила припиняє роботу без видимих на те причин необхідно перевірити індикатор мережі. В разі відсутності індикації напруги користувачеві необхідно перевірити мережу на наявність обриву.

  • Система швидкої натяжки ланцюга.

Дана система проста в експлуатації і не вимагає наявності спеціальних ключів. Для зміни рівня натягнення ланцюга користувачеві досить ослабити притискний механізм кришки і провернути натягувач ланцюга. Ця система значно скорочує час на проведення робіт по заміні встановленого ланцюга.

Двигун

Використання сучасних технологій і компонентів дозволило в значній мірі збільшити ресурс встановленого електромотора, а також понизити механічну дію від сторонніх часток, що потрапляють в моторний відсік. Висока потужність в електричній пилі Тех.АС ТА-03-232 дозволяє швидко виконувати роботи по розпилюванню деревини різної щільності.

  • Багатошарове лакування обмотки якоря і статора.

Для збільшення терміну експлуатації електромотора застосовується багатошарове лакування обмотки. Лакування захищає обмотку від механічної дії, яка відбувається унаслідок попадання сторонніх часток всередину мотора. Так само якісне лакування в значній мірі запобігає розшаруванню обмотки.

  • Високоточне балансування ротора.

Завдяки високоточному балансуванню ротора значно понижений рівень вібрації і встановлені підшипники не піддаються надлишковим радіальним навантаженням. Відповідно термін експлуатації підшипників значно збільшується.

Придбати електропилу Тех.АС ТА-03-232 в офіційному інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Купуючи електричну ланцюгову пилу Тех.АС у фірмовому інтернеті-магазині tex-ас.com.ua важливо заздалегідь розуміти для яких робіт і цілей підбирається інструмент. Правильно підібрана ланцюгова пила не лише забезпечить комфорт під час розпилювання деревини, але і заощадить витрачений час і зусилля користувача. Колектив офіційного інтернету-магазина tex-ас.com.ua допоможе з вибором необхідної електропили, яка відповідатиме вимогам покупця.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні