Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Електричні лобзики Тех.АС

Електричні лобзики Тех.АС

Представлені електричні лобзики торгівельної марки Тех.АС розділені на декілька модифікацій, дозволяючи покупцеві обрати оптимальний варіант для виконання робіт по розпилюванню різних матеріалів.

Електричний лобзик Тех.АС ТА-01-550

Для виконання простих завдань по розпилюванню різних матеріалів підходить модель електричного лобзика Тех.АС ТА-01-550. Дана модель виконує криволінійні, подовжні і поперечні пропіли. Для стабільної роботи лобзик комплектується електромотором потужністю 550Вт, при цьому ріжуча здатність лобзика чимала. Він з легкістю справляється з розпилюванням деревних матеріалів товщиною до 55мм. Встановлена система фіксованого холостого ходу, забезпечує якісний пропіл незалежно від товщини і щільності оброблюваного матеріалу.  Електричний лобзик виконує роботу на постійній швидкості 3000 Об/хв. Для збільшення зручності робіт корпус лобзика має ергономічний дизайн. Лобзиком легко управляти під час довгих або радіусних пропілів. Корпус виготовлений із спеціального пластика, а встановлені компоненти надійно зафіксовані, що значно знижує механічну дію на рухомі компоненти.

Електричні лобзики Тех.АС ТА-01-030 та Тех.АС ТА-01-031

Для інтенсивної роботи призначені моделі електричних лобзиків Тех.АС ТА-01-030 та ТА-01-031. У даних моделях встановлюється електронне регулювання обертів дозволяючи змінювати кількість холостого ходу від 0 до 3000 Об/хв. Регулювання обертів дозволяє якісно проводити пропіли в полімерних матеріалах без оплавлення країв, а також знижує вірогідність перегартовування полотна при розпилюванні металевих сплавів.

Надійне і плавне виконання робіт по розпилюванню деревних матеріалів, полімерів і металу забезпечує потужний електромотор. Використання мідної обмотки покращує робочі показники двигуна. У моделі електричного лобзика Тех.АС ТА-01-030 встановлений електромотор потужністю 650Вт, а в лобзику Тех.АС ТА-01-031 - 850Вт. Даної потужності вистачає для розпилювання деревних матеріалів товщиною до 65мм лобзиком ТА-01-030 і до 80мм лобзиком ТА-01-031. Товщина розпилювання металевих сплавів лобзиками ТА-01-030 – 8мм, а ТА-01-031 – 10мм.

Електричний лобзик Тех.АС ТА-01-580

Дана модель призначена для інтенсивних і регулярних робіт по розпилюванню різних матеріалів. Встановлений електромотор покритий в декілька шарів спеціальним лаком, який запобігає розшаруванню обмотки та захищає від механічних пошкоджень. Для виготовлення якоря і статора застосовуються якісні компоненти, які проходять точне фрезерування і балансування. Мідний дріт, використовуваний в обмотці, володіє кращими показниками відносно електромоторів, в яких застосовується алюмінієвий дріт. Завдяки цьому встановлений електромотор має високу потужність 1050Вт і малі габарити.

Ріжучі здібності електричного лобзика Тех.АС ТА-01-580 значні! Лобзик здатний проводити розпилювання деревних матеріалів товщиною до 110мм, а металеві сплави розпилює до 10мм. Даний показник робить лобзик незамінним помічником при виконанні складних робіт по розпилюванню різних матеріалів, виконуючи як подовжнє, так і радіусне розпилювання.

Окрема увага в електричному лобзику заслуговує встановлена опорна підошва. Підошва виконана з компонентів, надійно зафіксованих між собою. Вона сконструйована так, щоб користувач при необхідності міг встановлювати на неї спеціальну накладку за допомогою якої значно знижується вірогідність залишити подряпини на оброблюваній поверхні.

Особливості електричних лобзиків Тех.АС

У представленому модельному ряду електричних лобзиків торгівельної марки Тех.АС встановлюється функція зміни нахилу опорної підошви, дозволяючи змінювати нахил до 45 °.  Для збільшення комфорту і надійної фіксації використовуваного пільного полотна в електричних лобзиках Тех.АС ТА-01-030, ТА-01-031 та ТА-01-580 використовується швидкозатискний фіксуючий патрон. Використання такого типу фіксуючого патрона дозволяє користувачеві робити заміну полотна, не застосовуючи спеціальний ключ. Даний формат патрона менш схильний до механічного зносу.

Всі моделі представлених електричних лобзиків торгівельної марки Тех.АС виконані в ергономічному форматі, що значно знижує навантаження на руки під час проведення довгих пропілів, що вимагають тривале утримування лобзика в певному напрямі. Для зниження вірогідності ковзання лобзика під час роботи в моделях Тех.АС ТА-01-031 та ТА-01-580 на корпусі розташовані спеціальні гумові накладки. Гумові накладки не лише знижують вірогідність ковзання, але і покращують такий показник як надійне утримування інструменту.

Придбати електричний лобзик Тех.АС в інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

При виборі електричного лобзика Тех.АС важливо заздалегідь розуміти для яких робіт потрібен інструмент. Правильно підібраний лобзик з необхідними характеристиками дозволить користувачеві не обмежувати себе у виборі запланованих робіт. Менеджери фірмового інтернету-магазина tex-ас.com.ua нададуть в повному об'ємі технічну інформацію по продукту, що цікавить.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні