Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Електричні ланцюгові пили Тех.АС

Електричні ланцюгові пили Тех.АС

Представлений асортимент електричних ланцюгових пил торгівельної марки Тех.АС не обмежує покупця у виборі інструменту, дозволяючи підібрати оптимальну електропилу для виконання різної складності робіт по розпилюванню деревини.

Електрична ланцюгова пила є досить універсальним електроінструментом, за допомогою якого користувач легко зробить обрізання крони дерева, розпиляє дошки або колоди. Електропила дозволить легко впоратися із розпилюванням деревини різного діаметру у великих об'ємах з мінімальними витратами часу і зусиль.

Електропила має великий попит в приватних будинках і в лісових господарствах, завдяки простоті конструкції і простому обслуговуванню. Обслуговування електропили не вимагає значних капіталовкладень. Для підтримки робочого стану досить стежити за станом ланцюга і вчасно заливати мастило для змащування.

Електропила ланцюгова Тех.АС з поперечним розташуванням електромотора

У ланцюговій електропилі із поперечним розташуванням електромотора двигун знаходиться збоку. Завдяки цьому відпадає необхідність в редукторі, за допомогою якого передається рух на провідну зірку. Передача руху в електропилі із поперечним розташуванням електромотора відбувається з валу на провідну зірку, за допомогою чого і відбувається обертання встановленого ланцюга.

Ланцюгові електричні пили Тех.АС ТА-03-221 і Тех.АС ТА-03-222 - це простий і одночасно надійний інструмент

  • Для виконання завдань по розпилюванню деревини встановлюється електромотор потужністю 2200Вт і 2300Вт. При цьому габарити моторного відсіку незначні, завдяки використанню мідного дроту при формуванні обмотки якоря і статора, що в значній мірі впливає на загальні габарити.
  • Встановлена шина довжиною 406мм оптимально підходить для виконання робіт. Використовуючи дану довжину шини, електропила не перевантажується, що в цілому впливає на збільшення терміну експлуатації.
  • Для збільшення механічної зносостійкості і поліпшення тепловідводу частина редуктора корпусу виготовлена із спеціального металевого сплаву, що володіє високими механічними і теплопровідними властивостями.
  • Для запобігання непередбаченому запуску в електропилі встановлено блокування кнопки включення, а фронтальний щиток захищає руки користувача від трісок, що вилітають. В разі розриву неправильно встановленого ланцюга фронтальний щиток переймає на себе удар.

Короткий огляд ланцюгової електричної пили Тех.АС ТА-03-223

  • Для проведення робіт по розпилюванню деревини в електропилі встановлюється електромотор потужністю 2300Вт. Обмотка електромотора виконана з мідного дроту, завдяки чому знижені габарити і вага виробу.
  • У електропилі встановлена шина з оптимальною довжиною 406мм. Використання шини даної довжини впливає на термін експлуатації інструменту, запобігаючи зайвим перевантаженням електромотора.
  • Для зниження надлишкової ваги корпус електропили виготовляється із спеціального полімерного матеріалу, що володіє підвищеними протиударними властивостями.
  • Електропила оснащена базовими механізмами захисту користувача. Для запобігання випадковому запуску встановлена кнопка блокування. У вільному положенні кнопку пуску натискувати не вийде, відповідно користувач не зробить запуск пили. Фронтальний щиток захищає користувача від часток, що вилітають, під час розпилювання деревини, а в разі зльоту ланцюга запобігає попаданню ланок на руку.

Ланцюгова електрична пила Тех.АС ТА-03-225 володіє високою потужністю і невеликою вагою

  • Електропила оснащена електромотором підвищеної потужності 2400Вт, дозволяючи швидше робити розпилювання деревини. Висока потужність і невеликі розміри електромотора досягаються за рахунок використання мідного дроту при формуванні обмотки статора і якоря. Завдяки цьому моторна частина електропили володіє невеликими габаритами.
  • Встановлюється шина завдовжки 406мм. Оптимальне співвідношення довжини шини і електромотора дозволяє за коротший проміжок часу робити розпилювання деревини, економлячи час і сили користувача.
  • Корпус електропили виготовляється з протиударного пластика, що володіє високими механічними властивостями. Використання пластика при виготовленні корпусу значно впливає на зниження ваги електропили.
  • Для збільшення безпеки користувача встановлюється механічне гальмо ланцюга «фронтальне гальмо». В разі попадання кінчика шини на тверду частину деревини відбувається кидок електропили, користувач не довільно відсмикує рукою щиток, що приводить до миттєвої зупинки рухомого ланцюга. Окрім цього, щиток захищає руку користувача від деревних часток, що вилітають.

Ланцюгові електропили Тех.АС з подовжнім розташуванням електромотора

Електропили з подовжнім розташуванням електромотора збалансованіші, оскільки вага електропили розташована в одній плоскості (вага розташовується уздовж електроінструменту). Завдяки цій конструкції електропили з подовжнім розташуванням електромотора більше користуються попитом. Електропили даного формату частіше застосовують для обрізання дерев з щільно розвиненою кроною або розпилювання деревини у вузьких місцях.

Короткий огляд ланцюгової електричної пили Тех.АС ТА-03-227

  • Встановлений електромотор володіє потужністю 2700Вт. За рахунок підвищеної потужності електропила легко справляється з розпилюванням деревини великого діаметру. Для зниження загальних габаритів і ваги електропили, встановлюється ротор і якір з мідною обмоткою. Окрім зниження ваги мідна обмотка володіє кращими показниками, що впливають на термін експлуатації електромотора.
  • Комплектується електропила шиною 406мм. Дана шина в парі з електромотором високої потужності легше робить розпилювання деревини.
  • Не удаючись до використання інструменту, користувач у будь-який момент робить послаблення або натягнення ланцюга. Досить ослабити зовнішній притискний механізм і провернути внутрішню ручку для зсуву шини відносно пили.
  • Корпус електропили має ергономічну форму, роблячи виконання робіт по розпилюванню деревини комфортнішим. При виготовленні корпусу використовується спеціальний протиударний пластик. Внутрішні компоненти захищені від зовнішньої механічної дії.
  • Електропила оснащена всіма необхідними функціями, які впливають на підвищення безпеки користувача. Встановлено механічне гальмо ланцюга (фронтальне гальмо). При зіткненні з твердою частиною деревини відбувається зсув рукою переднього щитка і ланцюг припиняє свій рух. Так само встановлено електричне гальмо ланцюга. Як тільки користувач відпускає кнопку пуску, відбувається моментальна зупинка провідної зірки і рух ланцюга припиняється.

Короткий огляд ланцюгової електричної пили Тех.АС ТА-03-228

  • Для кращого проведення робіт по розпилюванню деревини встановлений електромотор потужністю 2800Вт. Невеликі розміри моторного відсіку досягнуті за рахунок використання електромотора з мідною обмоткою. Завдяки цьому в цілому збережені невеликі габарити і вага інструменту.
  • Встановлена шина 406мм в парі з потужним електромотором робить процес розпилювання деревини легким з незначними витратами часу і зусиль.
  • Зручної форми основна рукоятка і подовжений корпус роблять ланцюгову пилу ергономічною, що в значній мірі полегшує розпилювання деревини, роблячи процес комфортнішим.
  • Встановлені системи безпеки знижують вірогідність травмування і захищають користувача від непередбачених ситуацій.  Для підвищення безпеки в ТА-03-228 встановлено механічне і електронне гальмо ланцюга. Механічне гальмо відключає провідну зірку при зіткненні кінчика шини з твердими частинами деревини. Електронне гальмо спрацьовує при відпуску кнопки пуску. В мить, коли користувач відпустив курок відбувається швидка зупинка ланцюга.

Короткий огляд ланцюгової електричної пили Тех.АС ТА-03-229

  • Для проведення робіт по розпилюванню деревини встановлюється електромотор потужністю 2800Вт.
  • Для виконання плавної і швидкої роботи встановлюється шина на 406мм. Довжина встановленої шини оптимальна для виконання робіт по розпилюванню деревини невеликого і середнього діаметру. При виконанні розпилювання великого діаметру стволів необхідно з двох сторін проводити додатковий різ.
  • Подовжній корпус і зручна передня рукоятка роблять процес розпилювання деревини комфортним і легким. Електропилою зручно управляти під час робіт по обрізанню віток у важкодоступних місцях.
  • Для збільшення терміну експлуатації електропили, встановлена система сповіщення користувача про перевантаження електромотора. На корпусі розташовані LED індикатори. В мить, коли електромотор піддається перевантаженню йде сповіщення користувача. LED індикатор повідомляє про необхідність зробити зупинку в роботі. Після відновлення робочих показників можна продовжувати виконання робіт по розпилюванню деревини.
  • Для збільшення безпеки користувача в електропилі встановлено два гальма ланцюга. Механічне гальмо приводиться в дію шляхом зсуву переднього щитка. Зсув, як правило, відбувається в мить, коли шина упирається кінчиком в тверді частини деревини. Електричне гальмо ланцюга приводить до зупинки ланцюга в мить, коли користувач відпускає кнопку пуску.

Короткий огляд ланцюгової електричної пили Тех.АС ТА-03-232

  • Встановлюється електромотор потужністю 2900Вт, призначений витримувати інтенсивні навантаження тривалий час. Для поліпшення показників застосовується мідна обмотка статора і ротора. Захист електромотору забезпечує багатошарове лакування, яке запобігає розшаруванню обмотки і захищає від механічної дії потрапляючих часток.
  • Використання шини 406мм дозволило досягти кращих показників при розпилюванні деревини. Електропила легко розпилює тверді породи деревини, без перевантаження електромотора.
  • Швидка система натяжки ланцюга економить час користувача. Досить ослабити притискний механізм, вивільнити шину і провернути ручку, для ослаблення або натягнення ланцюга.
  • Встановлений плавний пуск, запобігає ривку електропили у момент запуску. Поступове збільшення потужності електромотора захищає мережу від перевантаження.
  • У електропилі встановлений LED індикатор, який у момент перевантаження мотора оповіщає користувача про необхідність зробити перерву в роботі. Завдяки LED повідомленню користувач експлуатує пилу в межах рекомендованих показників, що в значній мірі впливає на збільшення терміну експлуатації інструменту.

Придбати електропилу Тех.АС в офіційному інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Не залежно від конструктивного розташування електромотора, ланцюгові електропили Тех.АС якісно виконують роботи по розпилюванню деревини. Відмінності в розташуванні електромотора більше впливають на зручність. Клієнт завжди зможе купити електропилу Тех.АС у фірмовому інтернеті-магазині tex-ас.com.ua, а менеджери Call-центру будуть раді допомогти в підборі оптимального варіанту для робіт, що проводяться.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні