Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Перфоратор Тех.АС ТА-01-305

Перфоратор Тех.АС ТА-01-305

На ринку України в 2018 році компанією Тех.АС був представлений новий перфоратор Тех.АС ТА-01-305. При розробці нової моделі, був врахований споживчий попит і застосовані сучасні технології, завдяки яким перфоратор ТА-01-305 має високу продуктивність, надійність і широкий функціонал.

Основне призначення перфоратора Тех.АС ТА-01-305 – це максимально полегшити робочий процес виконання робіт по бурінню, свердлінню та довбанню будівельних матеріалів, що робить перфоратор незамінним помічником під час виконання будівельних і ремонтних робіт.

Двигун в перфораторі Тех.АС ТА-01-305

Перфоратор Тех.АС ТА-01-305 спроектований з нижнім розташуванням електромотора. Встановлений електромотор має потужність 1700Вт. Дана потужність електромотора дозволяє з легкістю провертати буру діаметром до 26мм, а також виконувати інші роботи по бурінню пустотілим оснащенням.

Патрон в перфораторі Тех.АС ТА-01-305

У перфораторі Тех.АС ТА-01-305 встановлений один з найпоширеніших типів патронів під хвостовик оснащення SDS+. Даний тип патрона призначений як для професійної роботи, так і для побутового використання. Завдяки величезному вибору аксесуарів, підібрати користувачеві необхідне для роботи оснащення з хвостовиком SDS+ не складе труднощів.

Ударний механізм в перфораторі Тех.АС ТА-01-305

Встановлений ударний механізм виготовляється із спеціальних сплавів металу, призначених витримувати тривалі і високі навантаження. Використання якісних компонентів збільшує робочий ресурс ударного механізму, завдяки чому сила удару складає 6 Дж. Це дозволяє перфоратору ТА-01-305 виконувати роботи по бурінню отворів бурою до 26мм. Для збільшення ресурсу і зниження механічного зносу встановлених компонентів в інструменті застосовується спеціальне мастило, призначене для ударних механізмів, що обертаються.

Корпус перфоратора Тех.АС ТА-01-305

Корпус перфоратора Тех.АС ТА-01-305 виконаний з протиударного пластика. Внутрішні компоненти зафіксовані в металевих корпусних частинах. Завдяки цьому стало можливим понизити вагу перфоратора і зберегти високі механічні показники, роблячи конструкцію перфоратора надійною для виконання тривалих робіт. Для збільшення комфорту роботи і зниженню навантаження на руки користувача в інструменті реалізована система гасіння вібрації. Встановлений незалежний відбійник в рухливій задній рукоятці поглинає основну віддачу перфоратора і гарантує комфортне виконання робіт, пов'язаних з бурінням і довбанням матеріалу різної щільності.

Регулятор кількості обертів в перфораторі Тех.АС ТА-01-305

Окремо варто звернути увагу на встановлену функцію регулювання кількості холостих обертів. Дана функція дозволяє понизити кількість обертів перфоратора для продуктивнішого виконання робіт в матеріалах, що мають різну щільність, товщину і інші показники на яких впливає те, з якою швидкістю відбуватиметься обертання встановленого оснащення.

Придбати перфоратор Тех.АС ТА-01-305 в інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Купуючи перфоратора Тех.АС у фірмовому інтернеті-магазині tex-ас.com.ua важливо розуміти для яких робіт підбирається інструмент. Колектив офіційного інтернету-магазина tex-ас.com.ua допоможе з вибором необхідного перфоратора, який відповідатиме вимогам покупця.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні