Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Мережеві шурупокрути Тех.АС

Мережеві шурупокрути Тех.АС

Основне призначення шурупокрута – це максимально прискорити і полегшити робочий процес виконання робіт, пов\'язаних з відкручуванням або закручуванням різних саморізів, конфірмантів, болтів і безлічі інших видів метизів і гайок. Так само мережеві шурупокрути можуть виконувати короткочасні свердлувальні роботи, що робить шурупокрут незамінним помічником при виконанні монтажних і інших робіт.

Мережевий шурупокрут Тех.АС ТА-01-104

Мережевий шурупокрут Тех.АС ТА-01-104 найпростіший і невибагливий шурупокрут зі всієї лінійки.  Він має простий дизайн і володіє всіма необхідними характеристиками для виконання робіт на побутовому рівні.

Корпус мережевого шурупокрута Тех.АС ТА-01-104 виконаний з протиударного полімерного матеріалу. Для досягнення високих робочих показників у шурупокруті встановлюється електромотор потужністю 450Вт, який в парі з планетарним редуктором розвиває високий показник обертаючого моменту. У шурупокруті Тех.АС ТА-01-104 встановлена кнопка пуску з плавним ходом. Ця функція дозволяє змінювати кількість обертів від сили натиснення оператором на курок. Так само на кнопці розміщений регулятор кількості холостих обертів, за допомогою якого користувач підбирає необхідну кількість обертів для оптимального виконання робіт. Для зміни зусилля обертаючого моменту в шурупокруті встановлена муфта з діапазоном регулювання обертального зусилля від 1 до 8 плюс режим свердління. Дане регулювання призначене для виставляння необхідного зусилля для укручування або затягування. Правильно виставлене зусилля запобігає механічному пошкодженню оброблюваного матеріалу.

Мережеві шурупокрути Тех.АС ТА-01-105 та ТА-01-108

Для виконання складніших робіт варто звернути увагу на мережеві шурупокрути Тех.АС ТА-01-105 та ТА-01-108. Дані моделі оснащені електромотором потужністю 550Вт.

Для збільшення обертаючого моменту в моделях ТА-01-105 та ТА-01-108 встановлюється одно швидкісний планетарний редуктор. Для збільшення терміну експлуатація в планетарному редукторі застосовуються лише металеві шестерні, здатні витримувати тривалу і інтенсивну роботу. У шурупокрутах також встановлена збільшена кнопка пуску з плавним ходом. Функція плавного ходу дозволяє користувачеві змінювати швидкість обертання патрона залежно від міри натиснення на кнопку пуску. Для збільшення комфорту при виконанні робіт кнопка реверсу розташована на корпусі так, щоб користувач не зупиняючи робочий процес, міг змінювати напрям обертання патрона. Для забезпечення необхідного зусилля в шурупокрутах Тех.АС ТА-01-105 та ТА-01-108 встановлена муфта при допомозі, якою змінюється міра обертаючого моменту. Правильно підібране зусилля запобігає надмірному укручуванню метизів або інших кріпильних виробів. Корпус мережевих шурупокрутів Тех.АС ТА-01-105 та ТА-01-108 виконаний з протиударного пластика, забезпечуючи додатковим механічним захистом внутрішні компоненти. Щоб запобігти ковзанням шурупокрута, на корпусі ТА-01-105 та ТА-01-108 розташовані гумові накладки.

У шурупокруті ТА-01-105 кількість змін обертального зусилля регулюється від 1 до 23 плюс режим свердління, а в ТА-01-108 – від 1 до 20 плюс режим свердління. Велика кількість варіантів зміни обертального зусилля дозволяє виставляти точне значення для виконання монтажних робіт.

Для збільшення комфорту виконання робіт в місцях з недостатнім освітлення в шурупокруті Тех.АС ТА-01-108 встановлена LED підсвічування. За допомогою підсвічування відбувається освітлення робочої зони, що дозволяє комфортно виконувати інструментом різні роботи з недостатнім освітленням.

Придбати мережевий шурупокрут Тех.АС в інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Купуючи мережевий шурупокрут Тех.АС у фірмовому інтернеті-магазині tex-ас.com.ua важливо заздалегідь визначитися із запланованими роботами. Вірно підібраний шурупокрут не підведе користувача під час виконання монтажних або свердлувальних робіт.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні