Порівняти товари
Список порівняння
0
0 ₴
Ваш кошик

Кутові шліфувальні машини (болгарки) Тех.АС

Кутові шліфувальні машини (болгарки) Тех.АС

Основне призначення кутових шліфувальних машин (болгарок) Тех.АС – це проведення відрізних і шліфувальних робіт по металу.

Кутова шліфувальна машина (болгарка) є високо обертальним інструментом, який необхідний для виконання робіт по обробці металевих конструкцій. Окрім основних завдань УШМ часто використовують для робіт по зачистці і шліфовці твердих будівельних матеріалів, заздалегідь встановивши необхідне оснащення (диск).

Кутові шліфувальні машини Тех.АС умовно можна розділити на дві категорії, для побутового використання і для інтенсивного. Конструктивно між собою УШМ відрізняються потужністю встановленого електромотора і використовуваного діаметру диска.

Кутові шліфувальні машини (болгарки) Тех.АС для побутового використання

Для побутового використання підходять болгарки Тех.АС з невеликою потужністю електромотора і використовуваним диском 125мм. Такі болгарки володіють невеликою вагою і розмірами. Комплектуються, як правило, електромотором до 1000Вт і мають циліндрову форму корпусу. Така форма корпусу досить зручна для виконання нетривалих робіт, при яких користувач легко може утримувати болгарку однією рукою.

  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-410 оснащена електромотором потужністю 750Вт і призначена для виконання робіт по металу дисками 125мм. Невеликі габарити і вага в болгарці досягаються за рахунок використання якісних компонентів і мідної обмотки.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-411 комплектується електромотором підвищеної потужності 950Вт і призначена для робіт дисками 125мм.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-420 має циліндровий корпус із закругленими краями. У болгарці встановлений електромотор потужністю 750Вт. Вона виконує роботи по металу дисками 125мм.
  • У кутовій шліфувальній машині Тех.АС ТА-01-421 використовується невеликий корпус із закругленими краями. Відрізняється електромотором підвищеної потужності 950Вт, який забезпечує виконання складних робіт дисками 125мм.

Кутові шліфувальні машини (болгарки) Тех.АС для інтенсивного використання

Для регулярних і інтенсивних робіт використовуються болгарки з електромотором високої потужності. Потужність електромотора, встановленого в такі болгарки досягає декількох кіловат, забезпечуючи комфортне виконання роботи дисками 230мм впродовж довгого часу. Це дозволяє обробляти крупні металеві вироби і конструкції без особливого навантаження на електроінструмент.

  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-422 володіє циліндровим корпусом з подовженою рукояткою. Такий формат корпусу зручніший для виконання тривалих робіт, де необхідно утримувати інструмент двома руками. Для забезпечення продуктивної роботи болгарка оснащена електромотором 1050Вт і призначена для виконання робіт дисками 125мм.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-423 оснащена функцією регулювання обертів, дозволяючи змінювати швидкість обертання від 0 до 11000 об/хв. Легкість виконання робіт дисками 125мм забезпечує встановлений електромотор потужністю 1050Вт.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-424 оснащена електромотором 1250Вт. Використання мідної обмотки в електромоторі дозволило значно понизити габарити і вагу болгарки. Розміщений електромотор в циліндровому корпусі з подовженою задньою рукояткою. Даний формат корпусу дозволяє комфортно виконувати тривалі роботи при 11000 об/хв дисками 125мм.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-440 виконує роботи по металу відрізними і зачистними дисками 180мм при 8300 об/хв. Встановлений електромотор потужністю 2200Вт забезпечує інструменту плавну і безперервну роботу тривалий час. Двигун розміщений в корпусі циліндрової форми з подовженою задньою рукояткою.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-024 призначена для виконання інтенсивних робіт по обробці металу дисками 180мм. Легкість виконання робіт забезпечує встановлений електромотор потужністю 2000Вт. Для зручності, реалізован корпус з поворотною рукояткою, за допомогою якого користувач виставляє рукоятку в необхідному для нього положенні.
  • Кутова шліфувальна машина Тех.АС ТА-01-025 потужний електроінструмент, призначений для виконання тривалих і інтенсивних робіт по металу. Встановлюваний диск діаметром 230мм не обмежує оператора по обробці металевих виробів різної товщини, а електромотор потужністю 2200Вт забезпечує болгарці плавність виконання робіт. Для зручності на корпусі реалізована поворотна задня рукоятка. Рукоятку можна поставити в потрібне положення для кращого утримування інструменту.

Функція швидкої заміни щіток

Для виконання діагностики щіток у болгарці, встановлюється щітковий вузол з функцією швидкого доступу до щіток. Заміна або діагностика щіток робиться без розбирання інструменту. Досить викрутити щіткотримач, витягувати щітку і при необхідності замінити. Дана процедура проводиться без використання яких-небудь спеціальних ключів. Функція швидкої заміни щіток реалізована в моделях: Тех.АС ТА-01-422, Тех.АС ТА-01-423, Тех.АС ТА-01-424, Тех.АС ТА-01-440, Тех.АС ТА-01-024 та Тех.АС ТА-01-025.

Придбати кутову шліфувальну машину (болгарку) в інтернеті-магазині tex-ас.com.ua

Менеджери фірмового інтернету-магазина tex-ас.com.ua нададуть всю необхідну інформацію по кутових шліфувальних машинах торгівельної марки Тех.АС в повному об'ємі. При виборі болгарки важливо заздалегідь визначиться із завданнями для який купується інструмент. Правильно підібрана кутова шліфувальна машина не обмежуватиме користувача в проведенні робіт.

Безкоштовна доставка
Новою поштою по Україні
Українська розробка
Асоціацією інженерів з України, Німеччини та Азії
Офіційна гарантія
Від виробника на весь модельний ряд
Сервісні центри
Мережа власних сервісних центрів по Україні